Pages

27 maj, 2011

Nämen nu rullar vi

Hej bloggen!

Nu ger jag mig på att försöka göra det lite personligare genom att lägga in en bild på mig själv. Dessutom försöker jag etablera mitt ansikte så att folk vet att jag är jag så att när jag inte känner igen dem så kan de istället känna igen mig och hjälpa mig att fatta vilka de är (krångelmening, varför skriver jag så här?).

Så här är det, jag har varit skriftligt förstoppad i några månader nu (jag menar då inte bokstavligen förstoppad, utan att mitt skrivande är förstoppat) vilket ger bajsnödiga och krystade texter om det blir något alls. Ofta kortfattat utan fina språkliga detaljer och sådant trevligt. Utan känslor, bara sakligt. Jag har slutat skriva långa texter. Jag författar fortfarande långa texter i huvudet men så fort ett papper eller en dator sätts framför mig så är de borta. Förut kunde jag, i brist på dator, skriva långa, utförliga texter i anteckningsblock. Jag behövde skriva, få det ur mig, och det bara flöt på som ett vatten. Idag är det inte alls så, jag måste tvinga ut det. Jag har blivit ringrostig och tappat flödet. Ibland kommer jag på något som jag vill skriva om och då tar jag upp ett papper att skriva det på, men det blir kortfattat - en eller två meningar, ibland bara ett ord.

Jag känner att förstoppningen litegrann har släppt men jag minns inte hur en skriver. Jag är inte van. Därför har jag bestämt mig för att publicera även korta blogginlägg som jag själv inte tycker är särskilt bra. För att få igång flödet. Så nu börjar vi

MEN jag har liksom fått ett jobb (wohoo!) så jag har lite dåligt med tid.

Jaja nu börjar vi!

När jag ändå håller på och skriver så vill jag igen tipsa om Nätverket Asexuell. Det kommer typ hända saker under Stockholm Pride förhoppningsvis. Dessutom har vi ju regelbundna träffar, och så går det att maila! Bland annat jag läser och svarar på mail (och förlåt ni två eller tre som inte har fått svar på era mail, ni ligger där i inkorgen och jag vet inte vad jag skall svara).


Mikusagi

2 kommentarer:

Paul Stjernberg sa...

Och så undrar du varför jag la ner min blogg (även om jag har skrivit några inlägg efter det i alla fall)... Nu vet du hur det känns.

Mikusagi sa...

Nej jag vet inte hur det känns för jag bah looove my bloggar, eller i alla fall denna och de andra typ bah gillar jag, love är lite starkt ord.