Pages

27 maj, 2011

Rubelita

Jag har nyss kommit hem och tanken är att jag skall städa men jag tillåter mig själv att ligga i sängen och bara... vila ryggen, typ.  På vägen hem sträckte det liksom till i den och jag är orolig att behöva återuppleva det som hände sommaren förra året, när jag låg på mina föräldrars soffa i några dagar och knappt kunde röra på mig. Så sjukt handikappande, det känns som att min rygg bara liksom väntar på att explodera igen.

Sedan dess tycker den inte om att sitta. Kanske för att den så ofta har fått göra just det (hej datornörd) (nej jag sitter inte nu eftersom jag numera har en bärbar dator). Så jag brukar försöka stå, och det vet folk som har försökt erbjuda mig sittplats. De senaste dagarna har jag dock misshandlat den något. Jag har haft mensvärk och då har jag inte känt ryggen, antingen pga att magen överröstar den eller för att värktabletterna hjälper mot ryggvärken också. Jag vet inte. Hur som helst har jag blivit så trött av mensvärken att jag har velat sitta ned mest hela tiden. Jag har ju ett jobb nu, att ringa till folk och erbjuda dem försäkringar, och då kan en välja mellan att sitta eller stå. I vanliga fall har jag ju inte ett jobb, och då brukar jag ligga i sängen och sova bort värken. Jag är inte van vid att ha saker jag måste göra när jag har mens, jag brukar skjuta upp allt och ja, bara ligga. Jag antar att jag måste hitta ett annat sätt att hantera värken på. Jag är i alla fall imponerad över hur lite jag har känt av den. Kanske är det för att jag har varit upptagen med annat på hjärnan (försäkringsregler typ) eller så är det för att jag har skyndat mig att ta tabletter när den har börjat komma så den har inte fått blomma ut helt som den annars brukar innan jag tar smärtstillande (jag vill egentligen inte ta något så jag tar det bara när jag verkligen inte orkar med smärtan).

Såattehh här ligger jag och existerar.

Vad får ni ut av det här inlägget? Jag vet, jag klickar på Infoga bild och sedan letar jag i min mapp "Roligt" och tar typ första bästa bilden (inte första sämsta) och laddar upp så blir ni roade! Kanske. Om ni har samma humor som jag.


Mikusagi

3 kommentarer:

Kit sa...

Hej! Jag hittade din blogg för att jag bildgooglade "frikyrkokjol"(!!!), och så hittade jag den sjuuukt fina serien slash bilden om att ge kärleksförklaringar utan att liksom anpassa dessa till normen, och så blev jag lite glad. Och så såg jag att bakgrunden var rosa. Och så klickade jag bort bildgoogles lilla bilden-över-källan-ruta och kikade runt lite. Och så tänkte jag att "nejmen det här var ju trevligt!", men!! Så tittade jag till vänster, och där bara "Asexuell relationsanarkist som inte äter kött och som gärna röstar vänster. Jag är också nykterist och feminist". Och så svämmade jag över lite av glad och faktiskt nästan high fiveade mig själv över att jag bara snubblade på en blogg(are) med så fina grundpremisser/värderingar/allmänn kool!! Hurra hurra, nu stoppar jag in dig i min såndär "blogroll" som alla pratar om!

(Min captcha här är "noodsub", men jag läste den först som "noobsub" och blev lite överdrivet glad över detta också!)

Hejdå igen!

Mikusagi sa...

Åååååååååh! Nu blir vi kompisar tycker jag!

Kit sa...

This is acceptable to me!! :D