Pages

05 januari, 2010

Internet, kära Internet

Ah, Internet. Ni vet vad det är, eller hur? Kommer ni ihåg när ni inte visste det? Kommer ni ihåg när ni började förstå?

Vad gjorde ni under er första tid på ? Hur var er relation till nätet?
Berätta för mig!


Mikusagi

PS. Jag skriver "Internet" med stor begynnelsebokstav för... jag har lärt mig det någon gång. Är det fel?

7 kommentarer:

Sargoth sa...

Internet fungerar, men Internet är bara gammaldags, medan internet är vardagsmat. E:

PGW sa...

Jag är så lastgammal att jag faktiskt var vuxen när internet slog igenom på allvar. Första gången jag surfade på egen hand började jag med Alta Vista och sökte fritt och galet, mest på Jane Austen, tänkte på hur mycket hjälp jag kunde ha haft några år tidigare när jag pluggade, men då fanns inte internet tillgängligt på samma sätt. Sedan gick det rätt fort, jag klickade och klickade och klickade och ville se mer och lära mig mer hela tiden, det var så roligt! Man fick liksom hela världen i knät på en gång!

Mikusagi sa...

Jag var inte alls lika vuxen när det slog igenom :3

Anonym sa...

PASSAGEN.SE'S SKISSA OCH GISSA
FUNPLANET
LUNARSTORM ):
DOBEDO!

Mikusagi sa...

Lunarstorm ville aldrig ladda klart för mig, så jag använde det inte. Jag gick till Dobedo istället :) Åh vad ledsen jag var när det skulle stängas ned!
Jag hade en pojkvän där som gav mig grejer xD

Paul Stjernberg sa...

Det var på en kurs för arbetslösa 1998 som jag började surfa planlöst på internet. Gjorde en egen hemsida som släcktes ned av GeoCities för flera år sedan på grund av min egen passivitet.
En känd faktoid är att ministern Ines Uusman skulle ha sagt att Internet är en övergående fluga.
Det sa hon inte. Hon sa att det planlösa surfandet på Internet är en snabbt övergående fluga. Idag är googla ett verb i det moderna svenska språket. Det verkar som att hon fick rätt.

Elina sa...

jag var inne på funplanet och chattade och spelade spel. fast jag var så liten att jag inte fattade så mycket mer. jag gjorde dolls också, det var kul. och sökte bilder på mina idoler. sen började jag vara inne på hogwarts.nu. det var roligt på riktigt!