Pages

04 augusti, 2009

Livsfilosofi direkt från TV

I måndags tittade jag på Ett Herrans Liv och blev inspirerad av Mark Levengood. Jag hade sett avsnittet förut men Fredrik och Filip gör ju så härliga program att jag var tvungen att se det igen när jag ändå satt där med näsan vänd mot televisionen.

Mark verkar oerhört harmonisk, och det är hens inställning till livet som jag inspirerades av. Jag tror att min egen inställning inte ligger för långt ifrån. Marks tips är att "Gör inte saker till problem förrän de verkligen är det". Jag skrev upp det i mitt anteckningsblock, så vettigt tips tyckte jag att det var.Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är två personer som jag gärna ser i olika TV-program. Jag är inte värst vidare förtjust i TV men jag kan bara inte tycka illa om program som Hundra höjdare eller Ett Herrans Liv. Jag tror att sättet Filip och Fredrik pratar om människor har påverkat mig, det låter alltid så kärleksfullt när de pratar om någon som i mångas ögon (även i deras egna) är lite udda.

För övrigt skall jag kanske börja följa två bloggar till. Den ena är Queersammanbrott, den andra är torunn. Den senare var så fin så jag tappade tiden. Åh, Queersammanbrott tipsade om sera så den får jag väl också följa då!

Allt är jätterosa på min blogg, jag måste nog fixa bilder ändå... men det är finare än det där molniga i alla fall?


Mikusagi

Läs även andra blogginlägg med etiketterna , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Paul Stjernberg sa...

Personligen tyckte jag att Filip och Fredrik nådde sin topp med de två första säsongerna av High Chaparall, den första säsongen av 100 Höjdare och så intervjuserien Ett Herrans Liv. Även de två böckerna Två nötcreme och en moviebox samt 100 Höjdare är mycket roliga och läsvärda. Sedan tycker jag att den layout du hade innan den rosa var snyggare, men det är ju en smaksak.

Mikusagi sa...

Det här är samma layout egentligen, jag har bara mixtrat med koden. Än så länge har jag bara ersatt bakgrundsbilderna med bakgrundsfärg, men jag skall fixa nya ikoner och andra detaljer och försöka få färgerna att matcha lite mer.

Queersammanbrott sa...

Hej finaste stjärnfall, tack för länkningen och alla comments på sidan! :) Visst är Sera ett under med pennan, jag tappar bort tiden och blir trots det glad över tips på ännu fler bloggar att tappa bort tiden i. Lata sommardagar i solen på balkongen med isté och bloggläsande innan man far iväg till havet är inte så dumt alls.

Mikusagi sa...

Åh ja, jag älskar Seras stjärnfamiljsserie. Den skall jag sprida!

torunn sa...

Men! Tack! Jag vet inte vad jag skall säga. Men en sak jag kan säga är att det kan aldrig bli rosa.

Mikusagi sa...

Din blogg är verkligen jättefin!