Pages

09 maj, 2009

Önskeinlägg

Jag har fått ett önskemål om att skriva om hur det är att ha flyttat hemifrån. Det är kaos och stökigt, och smulor överallt för jag har ingen dammsugare. Det finns en i korridoren men påsarna är slut så det är rätt ovärt att använda den.

I alla fall, idag hade jag tänkt berätta om några bra köp jag har gjort.

Först: Diskhandskar. Gula, vanliga från Coop. Mina utslag har försvunnit nu. Mina händer tyckte inte om att diska tydligen. Det borde jag ha förstått, eftersom min hud är känslig. Kyla, vatten och allt möjligt är jobbigt för den. Jag har inte märkt av problem förut vad gäller diskning, men det är för att jag aldrig tidigare hade diskat så mycket och så ofta. Nu har jag alltså handskar, och det är inte bara bra för att min hud har slutat klia, utan också för att jag kan städa i allköket utan att bli äcklad. Det känns lite som en hel bakteriekoloni klättrar upp på mig så fort jag tar tag i disksvampen (som jag tror att jag har donerat) och börjar skrubba. Den känslan slipper jag när jag har handskar. Då kan jag skrubba utan hämningar.

Det andra bra köpet: Dramaten! Ni vet, en väska med hjul. Nu slipper jag bära. Det är bra. Den var värd pengarna, min kropp skulle ha mått sämre om jag inte hade köpt den och det hade blivit dyrt i framtiden.

Jag är också rätt nöjd med min vitlökspress, men den är jobbig att diska.


Mikusagi

2 kommentarer:

Elina sa...

vet du hur glad jag blev nu :D diskhandskar är förresten en bra sak! vi har skaffat det under den senaste månaden hos mamma. tre år utan diskhandskar, sen plötsligt en snilleblixt!

Mikusagi sa...

Trevligt att du blev glad! :D