Pages

18 februari, 2009

Jag och asexualiteten (inte än)

Igår knuffades jag till Sargoths blogg där det fanns ett långt och utförligt inlägg om asexualitet. Jag borde kanske skriva ett liknande, fast ur min egen synvinkel. Det har jag redan gjort en gång, lite lätt i alla fall, men saker har ändrats så det behövs nog en uppdatering. Jag har pratat om asexualitet i radio, och i mars skall jag göra det (prata alltså) i Uppsala, så varför inte här i min egen blogg? Svaret är nog att asexualitet är så självklart för mig, så jag glömmer bort att det för många fortfarande är okänt.

Fast jag kommer inte att skriva idag, eller imorgon, eller på fredag för den delen. Min syn på och upplevelse av asexualitet kommer tidigast på lördag. Innan dess kan ni kika in på Asexuell Aktivism.


Mikusagi

Läs även andra bloggares tankar och åsikter om , , , ,

1 kommentar:

Josef Boberg sa...

För mig var asexualitet tills för några månader sedan ett helt okänt begrepp. Därefter har jag stött på begreppet några gånger i bloggvärlden - och har numera i vart fall "en liten susning" om vad det står för, tror jag...

Det enda jag vet något om egentligen - utifrån egna gjorda erfarenheter under snart 68 år - är lite annorlunda om vanlig sexualitet - vilket jag har tänkt/skrivit lite om under pkt 6 här.