Pages

15 april, 2010

Strumpor

Den här bilden tog min kusin Elina idag.

Jag har lärt mig att en skall byta strumpor varje dag. Nu undrar jag - varför? Jag upplever inte att mina fötter svettas när det är så kallt som det är nu. Jag går inte heller på äckliga ytor. Om en skall tvätta dem för att de kommer i kontakt med andra "äckligheter" än mitt svett så borde det vara jeansbyxorna jag byter varje dag, inte strumporna. Jeansen nuddar en massa olika ytor medan mina strumpor - om jag inte är hemma - skyddas av skorna.

Byter ni strumpor varje dag?


Mikusagi

5 kommentarer:

Elina sa...

jaa, men mina fötter svettas lite grann. det gör förresten alla fötter. anledningen till att man fryser om tårna i sina skor på vintern är för att dom svettas och så kyls svetten ner. men om det inte känns som att dom behöver tvättas.. så behöver dom kanske inte tvättas

Mikusagi sa...

Jag tänker att i princip hela kroppen svettas litegrann för det mesta
men då skulle jag behöva byta ALLA kläder
och det gör jag ju bara inte! Jag vägrar!

Mikusagi sa...

Du har nog rätt. Jag borde gå efter känsla. Ibland byter jag ju kläder under dagen för att de blir ofräscha och då borde jag också kunna bestämma tvärtom.

farbrormalin sa...

Jag brukar svettas om fötterna när jag har skor på mig eftersom det blir lite varmt, och då känns det fräscht att byta strumpor varje dag. Fast om jag har strumpbyxor kan jag göra undantag.

Arla sa...

Förut hade jag bara strumpor medan jag använde skor, för de var obekväma inomhus. Det kanske är så på sommaren, eller så var det bara så förut helt enkelt.

Men nu har jag strumpor inomhus. Och jag byter dem nästan varje gång jag duschar. Så ett par strumpor i veckan kanske går åt. Egentligen för mycket för de är torra och luktar inte, men jag tycker att det känns lite orent att ta på mig använda strumpor när jag är nyduschad.