Pages

26 april, 2010

Asexuell stimulans

Sedan jag hittade mina likar har min inställning till sex förändrats rejält, tänker jag när jag funderar över sexuellas inställning till sex. Jag vet inte om ni har märkt det, men många sexuella kan uttala sig väldigt nedsättande om de former av sex som de själva inte ägnar sig åt. Vissa blir nästan upprörda; hur kan folk? Hur skulle det se ut om alla gjorde så? Har vi inga gränser? Vad är meningen med att ha sex på det sättet? Själv tycker jag att nästan alla former av sex är lika konstiga och motbjudande så jag blir inte lika chockerad. Okej, vissa vill bli kissade på men visste du att andra tycker om att ha kukar inuti sina fittor? Urin är ingenting i jämförelse.

Jag var också lite så upprörd och bekymrad som missionärenfantasterna är, fast i mitt fall var känslorna de samma inför alla former av sex, missionären inräknad. Lite så "Är folk inte riktigt kloka?". Den inställningen tappade jag nästan samma sekund som jag hittade andra asexuella. Jag slapp ha taggarna utåt för jag var inte längre ensam. Det var skönt, för det är väldigt jobbigt att vara igelkott. Jag är hellre ett marsvin.

När jag någon gång i en trådGaia tipsade en person om Gaian Asexuality Guild bröt en annan person in och sade att det nog inte är en bra idé att asexuella grupperar sig med andra asexuella för då distanserar vi oss från omvärlden och glömmer bort att sexuella finns, och så blir vi sexfientliga. Eller så blir det för mycket problemfokusering och vi sitter där och säger "Uj uj så asexuell jag är, det är synd om mig" och då blir allt bara värre. Min erfarenhet talar emot den tesen och jag skulle vilja påstå att det är nyttigt att organisera sig med andra som befinner sig en liknande situation eller har liknande erfarenheter som en själv.


Mikusagi

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hear, hear!

Paul Stjernberg sa...

Instämmer !