Pages

07 oktober, 2009

Kött är äckligt och marmelad är gott

Det fascinerar mig hur snabbt det gick för mig att bli äcklad av kött. Det inträffade bara några veckor efter att jag beslutat att inte äta kött alls. Nu framstår det som rätt perverst att äta döda kroppar.

Fast jag äter fortfarande fisk.

Åh ni bloggläsare, nu får ni komma till undsättning! Jag köpte en burk marmelad för det var billigt. Den var billig för den (marmeladen) blir dålig snart. Så planen är att imorgon äta massvis med plättar att ha den på (för marmelad är ju typ sylt vet vi),  men vad annat passar marmelad till? Jag har inte brödrost! (men jag har mikrovågsugn)

Åh jag tror att det var jordgubbsmarmelad... eller hallon... något sådant där bär i alla fall.


Mikusagi

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

6 kommentarer:

Arla sa...

Bröd som inte är rostat?

Marmelad äter jag bara på bröd, aldrig annars, så jag har inga fler tips.

Mikusagi sa...

Arla, var lite mer specifik! "Bröd" är en väldigt stor kategori. Marmelad passar inte på allt bröd. Till exempel inte på limpa. Så vad passar det på?

trollhare sa...

Har du smörgåsgrill? Jag gör ibland varma mackor med tex. jordgubbssylt och jordnötssmör i den. "Egentligen" ska man göra såna mackor av rostat bröd, men jag tycker det går utmärkt att "grilla" för jag har inte heller brödrost. Rasker är det bröd jag brukar köra med till varma mackor :)

Annars: Gillar du glass? Att röra ner marmeladen i glass kanske inte är någon dum idé?

Mikusagi sa...

Nej ingen grill...
Åh glass...

sussi sa...

du kan använda den som marinad till annat? Iövrigt, känns det inte konstigt att äta fisk med? Det är ju ändå dött djur det med...

Mikusagi sa...

Marinad? Jag vet inte ens riktigt vad det är för något.

Nej, fisk känns inte perverst att äta.