Det fascinerar mig hur snabbt det gick för mig att bli äcklad av kött. Det inträffade bara några veckor efter att jag beslutat att inte äta kött alls. Nu framstår det som rätt perverst att äta döda kroppar.
Fast jag äter fortfarande fisk.
Åh ni bloggläsare, nu får ni komma till undsättning! Jag köpte en burk marmelad för det var billigt. Den var billig för den (marmeladen) blir dålig snart. Så planen är att imorgon äta massvis med plättar att ha den på (för marmelad är ju typ sylt vet vi), men vad annat passar marmelad till? Jag har inte brödrost! (men jag har mikrovågsugn)
Åh jag tror att det var jordgubbsmarmelad... eller hallon... något sådant där bär i alla fall.
Mikusagi
Läs även andra bloggares åsikter om marmelad, kött, vego, vegetarian
– Vi får inte tappa momentum! Protester mot inställd vård för två tolvåriga
transungdomar
-
I USA har politiken, som på många andra platser, rört sig i konservativ
riktning. Våren 2023 hade 41 av USAs delstater åtminstone övervägt att
förbjuda kön...
2 veckor sedan
6 kommentarer:
Bröd som inte är rostat?
Marmelad äter jag bara på bröd, aldrig annars, så jag har inga fler tips.
Arla, var lite mer specifik! "Bröd" är en väldigt stor kategori. Marmelad passar inte på allt bröd. Till exempel inte på limpa. Så vad passar det på?
Har du smörgåsgrill? Jag gör ibland varma mackor med tex. jordgubbssylt och jordnötssmör i den. "Egentligen" ska man göra såna mackor av rostat bröd, men jag tycker det går utmärkt att "grilla" för jag har inte heller brödrost. Rasker är det bröd jag brukar köra med till varma mackor :)
Annars: Gillar du glass? Att röra ner marmeladen i glass kanske inte är någon dum idé?
Nej ingen grill...
Åh glass...
du kan använda den som marinad till annat? Iövrigt, känns det inte konstigt att äta fisk med? Det är ju ändå dött djur det med...
Marinad? Jag vet inte ens riktigt vad det är för något.
Nej, fisk känns inte perverst att äta.
Skicka en kommentar