Pages

30 maj, 2009

Mördare utpekad - släppte Pizzaviruset i Thailand

Huvudpersonen som såg ut som Sayid verkade inte vara en huvudperson senare i filmen. Det var i början då det verkade som om den skulle handla om två personer, som skulle bli kära... fast sedan blev min uppfattning en annan och alla män verkade vara biroller. Jaja, en såg ut som Sayid i Lost. Det var kanske samma skådespelare, jag vet inte.

Det har faktiskt diskuterats här o.o Det var länge sedan! Jag har inte orkat skriva några egna inlägg i diskussionen, utöver mitt eget blogginlägg. Jag är inte den som debatterar allt hela tiden, det är mest hjärtefrågor som jag är intresserad av att diskutera själv (och tyvärr är inte EU-valet en av dem). Fast det betyder inte att jag inte uppskattar att lyssna på eller läsa en diskussion. Förut svarade jag på varje kommentar i min blogg men nu när jag måste godkänna kommentarer innan de publiceras så tycker jag att själva handlingen, att jag godkänner kommentaren, räcker som ett "Ja, jag har läst din kommentar.". Jag har inte alltid något att tillägga.

Är det tråkigt att jag gör så? Borde jag skriva ett "Mm..." eller "Jasså?" lite uppmuntrande eller nedmuntrande så där?

Nu börjar snart Melodikrysset!


Mikusagi

Intern rubrik igen, är så svårt att sätta rubrik när en skriver om tre olika saker.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är okej att inte svara på kommentarer. Däremot tycker jag att du borde slå av kravet på godkännande, det bör man mest ha på om man har allvarliga problem med spam (men då borde man ha ett spamfilter istället, jag vet inte om Blogger har stöd för Akismet?).

Mikusagi sa...

Jag hade problem med personangrepp och så blev jag sugen på att radera kommentarer, vilket jag gjorde... men fler än nödvändigt råkade stryka med i farten för att jag var så uppeldad.

Paul Stjernberg sa...

Om du inte tycker att du har något att säga som svar, så är det okej. Om du dessutom haft problem med personangrepp, så har jag full förståelse för att du kräver godkännande innan du publicerar svaret.

Mikusagi sa...

Tack Paul! :)