Pages

15 april, 2009

Arla är på kalas

Jag har haft en underbar födelsedag. Jag fyllde år på långfredagen, 21 år gammal är jag nu. Kvällen innan hade Råttan och jag bakat så vi nästan blev gråhåriga. Från klockan fyra på dagen till tolv på natten höll vi på. Kanelbullar och chokladtårta. Mycket disk blev det.

Jag hade bjudit mina vänner jördarna på kalas i stan. Det började 12, fast det var inte många som kom i tid. Typ två tror jag. Det gjorde inget, när alla hade kommit så var det i alla fall fint. Vi gick till Science Fiction-bokhandeln för det måste nördar göra. Sedan hängde vi utomhus, och åt bullar. Vi var 12 stycken, men bullarna räckte ändå.
Jag fick jättefina presenter, fastän jag hade sagt att jag inte ville ha några alls. Jag har inte så bra bilder på dem, så ni får se senare.

Sedan tog jag med 7 jördar hem till mig. Där blev det tårta och mera gos.Tårtan räckte. Det blev över, så Råttan och jag åt den till lunch dagen efter. Hur som helst, dagen var underbar och det finns fler bilder här, här, här och här.


Mikusagi

PS. Nu råkar mina rubriker ibland vara internskämt... förlåt men jag kan inte låta bli. Jag hoppas att ni har överseende och istället fokuserar på själva inlägget.

Läs även andra blogginlägg med taggarna , , , , , , , och

1 kommentar:

sussi sa...

Vad mysigt ni såg ut att ha. En gång var jag på förfest där värdinnan hade bakat en massa olika sorters bullar. Helt klart den bästa förfesten ever!