Pages

29 januari, 2009

V-kon

Jag skrev det här på papper för ett par dagar sedan, och det har inte blivit så att jag har publicerat det förrens nu. Jag har ändrat lite för att allt inte är aktuellt längre. Det hinner hända mycket på några dagar. Jaja det bryr väl inte ni er om ifall det står likadant här som på något papper någonstans, men jag berättar det i alla fall.

Snart är det V-kon. I helgen, faktiskt. Förut kallade vi det för J-Cult, men det är föreningen som heter så egentligen. Själva konventen hette DoujinMadoi. Jag antar att namnet ändrades eftersom V-kon är lättare att komma ihåg, uttala och stava (jag är inte själv säker på att jag har stavat rätt, jag orkar inte kontrollera nu).

Mina mål är att

  • prata med minst en ny människa
  • stanna över natten
  • ge en gammal julklapp till PerT

Jag har funderat rätt läge på vad jag skall ha på mig. Det kommer troligen att vara kallt, och jag kommer att vara te både när jag är på väg från tåget och när jag vill skaffa något att äta. Det måste vara smidigt, värmande och se okej ut. Jag tror inte jag har något sådant. Mina kläder är liksom... opraktiska eller inte tillräckligt varma.

Annat jag funderar på är Vad skall jag göra med kameran när jag sover? Den bästa lösningen jag har kommit fram till hittills är att lägga den i sovsäcken. Tål den det, om den är i sin kameraväska?

Snart är det dags, whey!


Mikusagi

Läs även om andra bloggares erfarenheter av , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Ola sa...

manga is a crime.

Mikusagi sa...

Din mamma är ett crime.