Pages

07 januari, 2009

En låda fylld med välbehag

Nu för tiden finns det något trevligt som heter Mediejukeboxen. Det är en stor mackapär som lånar ut musik och annat fint till folk. Jag har endast gjort ett besök hos en sådan, det var på Medborgarplatsens bibliotek. Jag lånade hem lite jazz då.

Eftersom jag tycker att det här är en så trevlig grej så låter jag bli att fildela det jag lånar från Mediejukeboxen. Fast jag kanske inte raderar låtarna när jag skall...

Jag är lite orolig att de stänger ned tjänsten om det plötsligt blir massiv fildelning av det som går att få tag på därifrån.

Jag skulle faktiskt kunna betala för Mediejukeboxen, men då vill jag ju att det skall vara tillåtet att ha kvar filerna i oändlig tid och det skall vara möjligt att flytta på dem hur många gånger som helst (vilket jag inte är säker på att det är nu).

Finns det inga skivbutiker som säljer musik i elektroniskt format? Jag såg en butik som sålde ljudböcker så. Bara att betala och sedan peta in USB-minnet. Miljövänligt och bra!


Mikusagi

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Prova Storytel.se! Surfa med mobilen till http://www.storytel.se och hämta en ljudbokspelare till din mobil. Tusen ljudböcker bara någraknapptryck bort :-)

Mikusagi sa...

Hej reklamen!

Jag kan inte surfa med min mobil. Den har inte ens WAP.