Pages

25 april, 2007

Förutbestämt nörderi?

Äntligen fungerar Blogger för mig!

Så, nu skriver jag av det jag har skrivit i mitt block.
Alltså är detta vad som hände 24/04-07

Imorse stack ett ansikte plötsligt upp mitt i mitt synfält. Ansiktet var vänligt och såg bekant ut. Efter att ha tittat på det (och det på mig) lade jag märke till att personen, som ansiktet tillhörde, viftade med en tidning. Personen fortsatte att titta på mig och vifta med tidningen. Till slut bestämde jag mig för att det måste vara Punkt SE-utdelaren i civilkläder, och då tog jag tag i tidningen och gick iväg med den. Osäker på om jag hade uppfattat hans signaler korrekt satte jag mig i en tågvagn och tittade på tidningens framsida. Sailor Moon!
I det ögonblicket kändes allt förutbestämt. Han hade förmodligen hängt av sig sin uniform strax innan jag kom, och så hade han inte orkat dela ut den sista tidningen. När han skulle åka hem kom jag. Mig känner han igen och självklart måste han förse mig med nyheter. Att jag kom precis vid rätt tillfälle kan inte vara en slump! Jag kom över en timme för tidigt till skolan, alltså kunde jag lika gärna ha tagit tåget som gick tio, tjugo eller trettio minuter senare. Det är klart att det var menat att hända!
På framsidan syntes Sailor Moon, och inne i tidningen var det en artikel om mangans framfart i Sverige. Att jag fick läsa om mitt nördintresse i tidningen gjorde min dag lite bättre. Fast jag var redan glad, jag var ju på väg till skolan!
Ibland känns det verkligen som om livet är förutbestämt. Det är lite läskigt. Jag tror inte på ödet men ibland så går allt i en sådan perfekt rytm att man börjar undra.

Hur får man indrag i texten?

Mikusagi

2 kommentarer:

Arla sa...

Jag vet inte hur ditt bloggsystem fungerar, men i HTML använder man <blockquote>

Mikusagi sa...

Men då blir det väl sådan där fult citatgrejs?