Pages

26 april, 2014

not så besviken anymore! Stackars heterotjejer

Detta måste ni veta innan ni läser: SVT Flow heter nå' ny grej som är som SVT Play men de har typ sina bästa grejer där? Där började 24 april serien "Fullpatte" med kronlöfarna ( = Bianca och Tiffany Kronlöf ).

När jag först såg Fullpatte iförrgår, så blev jag besviken och tänkte "synd att det inte är så flatigt". Sedan slutade jag att vara besviken och blev jättenöjd.

Jag har tänkt på att heterotjejer, de har inte så mycket bra kultur. Det är synd om den! Det finns jättemycket bra lesbisk kultur, flatkultur, som en nästan måste tillhöra en undergroundrörelse för att få tag på men den finns! Nu kanske ni bah "Men straighta har ju förebilder i filmer, TV-serier, reklamer - ja överallt! De får sina identiteter stärkta ca hela tiden"

och det är sant, det är säkert jättetryggt och bra och självklart att vara hetero, men heterotjejer har fortfarande så mycket dålig och opeppande kultur att använda sig av när de vill bli roade! Som handlar om killar som tar plats och tjejer som anpassar sig, som har den manliga blicken som självklar utgångspunkt, som har den manliga sexualiteten som den starkaste och viktigaste. Samt att allt är tråkigt och fantasilöst och det är alltid samma skämt i alla humorserier, men med olika skådisar.

Då har vi Fullpatte! Där tjejer får ta plats, där tjejer ger sexuella inviter till män, där tjejer har sex för sin egen skull. Det behövs!

Nu kanske ni bah "Men Miku, du gillar ju inte sex! Kan du verkligen uppskatta ett sånt här program?".
Ja, för jag gillar rent politiskt när det pratas om sex på ett sätt som det behövs pratas om sex på.

Inga kommentarer: