Pages

20 augusti, 2010

Übermensbinda

Min kompis vill inte att jag skriver om mens där hen ser det, så jag försöker att låta bli på Twitter, Bilddagboken och Facebook (det är svårt) men HÄR! Här tänker jag minsann skriva! Men inga detaljer, inte idag. Eller, det beror på vad en tycker är detaljer. Jag tänker inte beskriva blodet. Jag tror att det är blodet som gör att folk är så äcklade av mens men jag är inte säker, det kan hända att de associerar till fittor, eller äggledare, eller dåliga magar, eller... nej, jag skall nog inte räkna upp mer men jag tänker mest blod, smärta och humör. Hmm... jag känner nu att jag faller ifrån det jag tänkte skriva om, men det här är typ det längsta stycket text jag har lyckats producera hittills den här veckan så jag tänker inte ta bort något. Om det är något jag har lärt mig på högskolan, förutom att kön är performativt, så är det att kvantitet > kvalitet när det kommer till text.

So anyway. Tygbindor. Som en använder flera gånger. De är awesome! Förut tänkte jag bara att det är bra för miljön att dissa engångsbindor, och det var enbart därför jag införskaffade mig tygbindor. Nu märker jag att det, precis som "alla" (alltså typ två personer och så företaget som sålde mig bindorna) säger, känns mycket fräschare än flergångsbindor! Jag slipper den där plasten, det är bara tyg! (=andas) Och metallknappar på vingarna... men annars bara tyg! Det är ett fungerande koncept, I approve of this.


Mikusagi.

PS. Ja, jag känner till menskoppar. Bra grej! Fattar inte varför inte majoriteten av tamponganvändarna övergår till menskopp.

3 kommentarer:

embla sa...

Skrev du inte lite fel nu? "fräschare än flergångsbindor"?

Mikusagi sa...

Ah! Jo! Tack! Jag måste rätta till det... när klockan inte är tre på natten *lär av gamla misstag*

embla sa...

:)