Pages

04 april, 2010

There's som twists and turns I gotta clear

Jag var på Kulturhusets bibliotek igår (Läsesalongen kallas det visst, fint skall det vara) eftersom det var det enda av Stockholms bibliotek som höll öppet under... påskafton? Vad heter lördagen efter långfredagen? Det borde vara påskafton och så är söndag påskdagen... men vad är då måndag? Påskannandagen? ANYWAY nu skall jag försöka vara fokuserad trots att jag är trött och bara sitter uppe för att jag rätt nyligen har ätit.

Jag var på Kulturhusets bibliotek igår (Läsesalongen kallas det visst, fint skall det vara) eftersom det var det enda av Stockholms bibliotek som höll öppet, och jag kunde inte låta bli att sitta och tänka att det är fint att det finns. Jag är sällan där. Jag har besökt Serieteket någon gång sedan det blev en del av Läsesalongen och jag har besökt biblioteket för att någon kompis skulle lämna/låna något. Så det kändes lite nytt och ovant för mig. Det fanns soffåtöljer med hörlurar. Vad var de till för? Det fanns ingen förklaring, bara ett nummer. Varje par med hörlurar, varje soffåtölj, hade ett eget nummer. Jag kollade efter en instruktion men hittade ingen. Jag kan i och för sig inte säga att jag letade varken länge eller noga, jag skulle ju plugga.

Är det någon som känner till dessa stationer med hörlurar och vet hur de fungerar?

Mikusagi

3 kommentarer:

Momo sa...

Annandag påsk :)

Paul Stjernberg sa...

Du kan be att få lyssna på de skivor som finns i arkivet och då säger personalen att du kan lyssna på skivan i hörlurarna med nummer XX. Så funkade det i alla fall när jag prövade. Förresten heter det annandag påsk.

Mikusagi sa...

Vad jobbigt, jag trodde att en skulle kunna fixa det själv med datorn.