Pages

29 november, 2008

Yreri

Jag slasar runt i shorts jag inte kan knäppa. De var långbyxor från början, men eftersom de blev för små klippte jag om dem till shorts. De fick inte bredare midja för det. Jag brukar kunna knäppa dem efter att haft på dem ett tag, men nu har jag mens så jag hoppas inte.

Munnen smakar Alvedon och huvudet känns som Myrornas krig. Jag fortsätter slasa runt. Jag har i alla fall matchat strumporna med tröjan. Så jag är inte bara en stor äckelhög. Jag är lite snygg också.

Idag skall jag skriva klart frågorna till Asexuells schlagertema. Jag skall försöka göra så hälften är lätta och hälften är svåra, men jag är inte van vid att ordna frågesporter :P

Välkomna i alla fall!

Nu skall jag äckla mig lite till innan jag måste ta mig i kragen och göra vettiga saker.


Mikusagi

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Apropå asexualitet så läste jag på UMO, "ungdomsmottagningen på internet" om att "Brist på sexuell lust kan också vara en signal om att något inte står rätt till, något som man behöver fundera över och försöka göra något åt. Sex, kroppen och livet i stort hänger ihop.". Det som gör att jag inte direkt ger dem DS är det faktiska "kan":et, men de nämner inte någon stans på sidan asexualitet, så jag skrev ett ebrev till dem och frågade varför, vem vet de kanske har en förklaring. Möjligen vill de vara försiktiga med såpass nya begrepp, det finns ju alla möjliga olika konstiga rörelser för att förnorma alla möjliga konstigheter, allt från anorexi till djursex liksom, så det är nog svårt att veta vem man ska lita på.

Mikusagi sa...

Haha, jag kan inte låta bli att fnissa lite åt bilden. Den som inte tänker på sex, tänker på TV-spel.

Jag hade faktiskt inte kollat in UMO förut. Eller jo, deras reklamfilmer. Jag blev nyfiken av reklamen på bussen.

Bra att du skickade ett mail :3
Det får väl jag också göra.

Tack för tipset! ^^

Anonym sa...

De svarade: "Angående asexualitet så har vi för avsikt att ta fram information om det. Vi har jobbar under otrolig tidspress och har samtidigt en lång kvalitetssäkringsprocess, så alla ämnen i vår produktionsplan hanns inte med till lansering av sajten. Vi fortsätter att utveckla den, och nya ämnen tillkommer på vår "önskelista". Det är alltså inte tanken att texten om att inte ha sexlust ska handla om asexualitet. Däremot finns det som du nämner röster för att asexualitet ska ha samma status som hetero-, homo-, och bisexualitet. Idag är det dock bara de tre som räknas som sexuella läggningar. På UMO tar vi inte ställning till sådant (men kommer förstås att nämna det), syftet med sajten är att ge normkritisk information om hälsa, sex och relationer för att stärka unga i sin identitetsutveckling och deras möjlighet att göra egna val."

Min gissning var alltså ganska okej, det var en kombination av att de inte vågar gissa och dels slarv/tidsbrist.

Anonym sa...

"Yra" heter det ju.